jueves, septiembre 29, 2005

Ara Goku serà nazi i tot

Navegando por la red te sueles encontrar comentarios que son joyas de la estupidez e idiotez. Aqui os dejo uno:

Companys, he vingut a parlar-vos d´un problema que em pensava que ja era aigua passada, peró m´he adonat que encara du cua. em refereixo a la série nazi Dragon Ball.

Toriyama és clarament un podrit neonazi que intenta transmetre la seva infecta ideologia mitjançant la seva obra. Ha estat molt intel.ligent. primer va crear Dr Slump, una série políticament neutre peró altament idiotitzant. d´aquesta manera, el pervers mangaka va anul.lar la capacitat crítica dels pobres infants, convertint-los en zombis descerebrats que seguien cegament tota l´ “obra” d´aquell fill de puta. Després els va engegar el plat fort: Bola de Drac, un manga reaccionari impregnat de cultura nazi.

No soc un sonat ni un sensacionalista. Jo vaig pertányer a aquella generació de petits catalans alienats, peró em vaig desengatxar a temps. he estudiat el fenómen a fons i d´una manera científica i ara us resumiré breument els resultats de la meva investigació:

El començament de la série és una mena de continuació del dr Slump, és a dir, un argument estúpid peró que enganxa a les criatures, de manera que aquestes li agafen confiança a en Goku i acaben adorant-lo. Així, Toriyama comença la seva tasca d´alienació. Gokuh és el més bo de tots i els nens l´agafen com a model. Tot el que ell faci o digui va a missa. S´ha creat un líder d´opinió. Malgrat tot ja es comencen a discernir petits apunts com el masclisme o la curiosa semblança física del Fullet Tortuga amb Franco, aquest últim dedicat a Catalunya, a on dr Slump va tenir éxit. Així, quan els nens catalans estudiassin história identificarien inconscientment al puto generalísimo amb aquell simpátic mestre i pensarien que el franquisme va ser una época daurada.

Etapes de Bola de Drac
- Saga Cinta Vermella (Red Ribbon): Ja ho vaig dir en una altra ocasió. Aquest enemic representa la Unió Soviética. Fixem-nos que el seu cap és un home baixet, com Stalin. En una lectura més amplia podríem pensar que l´exércit de la cinta vermella representa l´esquerra republicana (“los rojos” de la guerra civil espanyola) en un altre guiny cap a nosaltres. Fixem-nos com els dibuixa als “rojos”: cretins, fanátics, sádics, perversos, covards en front del gran heroi Gokuh.

- Saga Cor Petit: Aquest villá se l´anomena el rei dels dimonis, peró té un significat més subtil. Representa l´anarquisme. Fixeu-vos en que en assumir el poder aboleix totes les lleis i sumeix el regne en el caos (tópic feixiste del que passaria si els anarcas tomassin el poder) . I el summum del cinisme, Gokuh és tan bo i pur que aconsegueix veure Déu. Peró al final resulta que ell supera al mateix creador. Així Toriyama ridiculitza les religions i presenta gokuh cm el nou messies. Dos pardals d´un tret.

- Saga Freezer: Aquí toriyama ja está més segur. el seu heroi ha calat en el jovent i ja és hora de deixar-se de romanços. així que introdueix la versió nipona de la “raza ária”, els guerrers de l´espai. orgullosos guerrers que recorren l´univers conquerint planetes i exterminant races (les teories nazis de léspai vital i el genocidi racial, respectivament). al principi són els dolents, per no mostrar les seves intencions massa aviat. peró després apareix algú pitjor. en freezeer i els seus homes no representen cap ideologia concreta, sinó una entelequia creada pels nazis. segons aquesta, la derrota a la i guerra mundial va ser deguda als anomenats “traidors de novembre”, alemanys que van vendre el seu pais als aliats i als comunisme i que van fundar la república de weimar. hitler deia abans de 1933 que arribaria un súperhome, un “führer” que aniquilaria aquells “traïdors” i tornaria al poble ari el seu esplendor del passat. La metáfora no pot ser més completa. en Freezer traeix als guerrers de l´espai i els aniquila, llevant-los la glória del passat. peró després apareix el súperguerrer i es revenja. per fi toriyama ha mostrat el llautó.

Exactament: Gokuh és Hitler, però els fans ja estàn tan alienats que no se n´adonen

- Saga Cél.lula: Una altra idea nazi. Si els “ rojos” no són adecuadament aniquilats, tornaran amb més força per qué el seu únic objectiu és la destrucció de les forces del bé. A més aquí apareix un altre tópic nazi: la mort en combat del gran líder, després de la qual anirá al panteó del herois caiguts des d´on será model d´admiració per les noves generacions. Aixó és el que els grups neonazis fan amb Hitler. A destacar l´aparició d´en Satan que representaria al fals ari, podrit pels diners i la corrupció de les grans empreses.

- Saga Boo: Aquí no está tan clar. Es podria pensar que Toriyama torna sobre el tema de l´anarquia (un enemic que ho destroeix tot, l´encarnació del caos, i recordem la premisa nazi anarquia=caos). Peró jo crec que aquí s´ataca a la burgesia capitalista, més concretament al seu máxim exponent: els EEUU. peró que dius?- pensareu-si els yankees estan tan podrits com els fatxes. Es cert, peró els nazis sempre els han menyspreat. Els relacionen amb els massons i el sionisme, els tracten de decadents hedonistes al.lérgics al treball dur (no com els sacrificats germans) i no hem d´oblidar que van contribuir a la derrota del III Reich. en bu gros és l´encarnació del nord-americá (més concretament el texà) mitjá: obés, infantil, viciat compulsiu (pel menjar), amb impulsos de destrucció, etc. ens el podríem imaginar perfectament anant de putes amb el bush fill.
Un petit detall: mort el seu pseudo-hitler, en Toriyama intenta que els seus succesors serveixin igual com a transmisors dels valors imperials. peró ha fet massa bé la seva feina. Ningú té tant carisma com en Gokuh-hitler. per aixó el fa ressucitar en un gir del guió completament estúpid que no es creu ningú amb dos dits de front. Però a aquestes alçades ja tots els fans s´empassen el que sigui, la seva voluntat ha quedat destrossada.

- Saga GTA: Assolits els seus objectius, en Toriyama es retira. Ja ha format una nova generació nazi. Peró els executius de la Toei no estàn satisfets. Creuen que encara hi ha una idea cabdal de l´ideari nazi que encara no está prou explotada. De fet Toriyama només en va fer un breu apunt a través d´en Kaitoh, quan l´explica a Gokuh-hitler el genocidi dels tsufurs.
Ja veieu cap a on vaig. Els tsufurs són els jueus. Són “parásits” que infestaven el planeta Vegeta i que van ser eliminats per que mantenir la “puresa” del planeta Vegeta-reich alemà. Hitler deia que si no els aniquil.laven completament, a la llarga tornarien per continuar la seva tasca de destrucció de la raça ária. I aixó és el que passa. En Baby torna per construir un gran imperi Tsufur. Fixeu-vos que és un parásit que controla la ment dels aris purs, perventint els seus ideals “elevats” i transformant-los en esclaus. Tot aixó és el clássic discurs nazi sobre les intencions dels jueus.

Aquí es demostra que els fans ja s´empassen qualsevol cosa. es diu obertament que el guerrers de l´espai van dur a terme un genocidi injustificable i sense provocació prévia. Peró així i tot els guerrers són els bons i els tsufurs els dolents.

- Les dues últimes sagues no aporten res i només estan per fer diners. A la del súper a 17 es torna a insistir en que sempre s´ha d´estar a l´aguait contra les forces del mal perqué sempre tornen (d´aquí es podria deduir una justificació a les guerres preventives com la d´Iraq) i a la dels dracs es reafirma la idea de Gokuh-hitler com el gran salvador i el representant de tot alló que és bo i pur.

A més de tot aixó, s´han d´incloure petits detalls a través de tota la série: masclisme (la dona només serveix per acompanyar els mascles i ser una bona esposa), racisme (només els guerrers de l´espai poden aconseguir el poder suprem, i només el führer pot esser el més fort) i la semblança d´alguns personatges amb importants figures feixistes. Ja hem parlat del follet tortuga. hi ha d´altres:

Krilin=Goebbels. petit, idiota i completament al servei del seu amo. Es diu que potser Goebbels era homosexual i amava hitler. el mateix passa amb Gokuh i Krilin, és evident per qui sápiga llegir entre línies (el matrimoni amb l´ A-18 va ser per despistar).

Chichi=Eva Braun. Noia innocent totalment sotmesa al seu ídol malgrat que ell la tracta malament (abandonant-la, menyspreant-la).

Vegeta= Mussolini. el fundador del moviment peró que va ser superat pel seu imitador.

Bulma=Leni Riefensthal o Hanna Reisch o qualsevol dona que hagués sobresortit al III Reich. Persones de carácter peró sempre sotmeses a una figura masculina.


Resultat de tot aixó: des de 1984 l´extrema dreta ha anat guanyant adeptes entre els més menuts a mesura que s´estrenava la série per tot arreu. I als últims anys, quan aquells nens s´han fet grans, s´han vist els resultats a les urnes: a Austria, Jorg Haider; a França, Jean-Marie le Pen; a l´estat espanyol, Aznar; a EE.UU., George Bush… i altres representants de la dreta que o són mandataris del seus paíssos o tenen un alt percentatge de vots.

Ho he d´admetre a contracor Toriyama és un geni. mitjançant un medi a priori tan innocent com els dibuixos ha aconseguit un ressorgiment a escala mundial del moviment feixiste. I ara som a l´actual situació: el PP majoria absoluta durant quatre nefastos anys, maltractament generalitzat als inmigrants, els EE.UU. més imperialistes que mai (és casualitat o no que bush fill hagi pujat al poder al mateix moment que els americans descobrien bola de drac?).

6 Comments:

Blogger HAARP_project said...

Jo he vist tota la saga de Bola de Drac i m'agrada, No sóc nazi, més be al contrari.

10:57 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Si es fa un estudi comparatiu entre les persones que han seguit des de menuts la sèrie del "Dr. Slump" i, fiquem per exemple, les persones que segueixen Operación Triunfo, podrem comprovar que el nivell intel·lectual de les primeres es molt superior al de les segones.
I estic segur que aquestes persones que veien el "Dr. Slump" són més intel·ligents que la gent que pensa que Son Goku era nazi.

12:25 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

"o la curiosa semblança física del Fullet Tortuga amb Franco"
On veu este tio la semblança física?
L'única que pot ser certa es que els dos tenien la closca dura.

12:29 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Mira si ere nazi que venie del planeta del superguerrers i tenie molts amics de la terra, alguns amics verds de Namec, amics en el planeta d'en Kaito (incluint un mico i una abella), ere amic de l'ajudant negre de Deu, tenie amics ciborgs i un fill gay. Aixo si, tenie amics de tota arreu menys moros, ben fet Goku.

9:46 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Be definitivament hi ha molt de fracasat al mon,mira que criticar bola de drac,dibuixos animats que han educat i servit de exemple a tota una generació.Com es posible que Deu sigue verd, o negre despres siels autors son nazis?
En fi no res que com a bon comuniste vos recomane que vejeu bola de drac.

11:20 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Aquest tio és un flipat!

Potser és ell el nazi ja que ho veu tot amb semblances.

Això passa de taca d'oli!
Son Goku un nazi? Menysprear a la Xixi? En Goku amb superguerrer és Ari? En Vegeta és Mussolini?

A aquest paio se li han cruspit el cap!!!

I la cinta vermella no representa pas a la URSS! Més aviat diria que als nazis mateixos... O és que no veus que el millor guerrer de la Cinta Vermella SÍ que és de raça aria?

Com està la gent avui en dia!

Creixeu i mireu Bola de drac! De moment la millor sèria televisiva que s'ha fet!

3:34 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home