lunes, diciembre 12, 2005

Ni la iglesia se salva de la gripe aviar

5 Comments:

Blogger dr. farnsworth said...

En antena 3 estan haciendo una serie sobre la vida de mi tatara-tatara-tatara-tatara- tatara-tatara-tatara-nieto philip j. fry.

11:04 p. m.  
Blogger HAARP_project said...

Joder menuda putada me han hecho un año me ha costado decidirme, y ahora que iba a asistir a la misa del gallo va y la cancelan. pues que les den.

11:12 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Una coseta, crec què a l'any 2000 no era encara papa el Benemérito 16... No se, no se, d'altra banda supose què amb tota la pasta que tenen invertida a les indústries farmaco-químiques no tindran cap problema en fer la vacuna per a la cúria.
PD: Per raons al·lienes a nosaltres, la nostra pàgina estarà inoperativa durant un temps. D'altra banda "ens pot donar un poc mes de temps" per a la película i regals

10:51 p. m.  
Blogger HAARP_project said...

Xa que vos ha passat a la web? M'he quedat amb les ganes de llegir el conte de Neoplana.

12:24 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Molt simple, el servidor el teniem en casa de la mare d'un dels redactors, i esta bona senyora s'ha donat de baixa del servei d'internet... Estem migrant tota la web i les coses que hi havien a eixe servidor (altres pàgines, servidor de correu, un FTP) a un altre bastant mes fiable, a vore si hi ha sort i en uns dies ja tornem a donar guerra ;)

9:02 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home