jueves, mayo 04, 2006

El apocalipsis pastafari un poco más lejos


"El calentamiento global, los terremotos, los huracanes y otros desastres naturales son consecuencia directa de que desde el siglo XVIII ha disminuido el número de piratas". Esta es una de las premisas defendidas por el Pastafarismo. pero esto puede empezar a cambiar. Según las últimas noticias, la población pirata en el mundo ha iniciado un nuevo ascenso, por lo que el fin del mundo, está más lejos, si hay piratas, no hay terremotos, huracanes ni calentamiento global.


5 Comments:

Anonymous Anónimo said...

pues ya me quedo mucho más tranquilo

9:25 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Por cierto en el documento "havala" se precisa que el primer dia de control de prácticas será el jueves 9 de mayo. Aquí hay un error ya que el jueves no es 9 sino 11, pero tambié pudiera ser que el 9 fuera el dato correcto y por tanto sería el martes.
¿Alguien me puede despejar esta duda si es que ha entendido esta breve exposición?
Gracias

9:29 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Segun fuentes medianamente oficiales, el seguimiento de prácticas será el martes.

10:59 p. m.  
Blogger HAARP_project said...

ACPV inicia les emissions digitals de TV3-C33 també a Castelló

La propera setmana es podran veure dos canals més en català, el 300 i el 3-24

Acció Cultural del País Valencià fa una forta aposta pel futur de les telecomunicacions en català al País Valencià i comença la migració de les emissions de televisió tant de TV3 com del Canal 33 a sistema digital, TDT. Aquest canvi sols afecten el Centre Emissor de TV3-C33 del Bartolo, al Desert de les Palmes, i la seua àrea de cobertura (*). A partir del dilluns 8 de maig, les emissions de TV3 - C33 des del centre emissor del Bartolo, al Desert de les Palmes, passaran a emetre amb digital, "TDT". Per continuar veient les dues emissions TV3 - C33 i dos programes més (Canal 300 i el 3/24), caldrà que els espectadors compren a la seua botiga habitual de electrodomèstics o centre comercial, un descodificador digital "TDT". L´emissió continuarà en digital pel canal 47 de l´UHF, canal per on fins ara s'emetia el Canal 33. El canal per on s'emet actualment TV3, (canal 34 de l´UHF) passarà a ser ocupat pròximament per la nova cadena analògica La Sexta.

Si no es compra un descodificador de TDT, la pròxima setmana els televisors analògics sols veuran neu a la pantalla pel canal on es veia el C33.

Segons diuen els tècnics d'ACPV, "al continuar les emissions pel mateix canal 47 de l´UHF no cal fer modificacions a les antenes, si vostè ens veia abans per aquest canal, comprant un descodificador ens ha de continuar veient. Per la seua banda, el centre emissor de TV3-C33 de la Vall d´Uixò, continuarà emetent en analògic fins al 2007, quan passarà a digital".
(*) Poblacions més importants parcialment o total afectades: Castelló de la Plana, Benicàssim, Alcalà de Xivert, Torreblanca, Almassora, Vila-real, Borriana, Nules, Moncofa, etc.

Altres poblacions que no estiguen incloses en aquest llistat poden estar afectades si tenen les antenes dirigides cap al Centre Emissor del Bartolo o Desert de les Palmes. Les poblacions del nord de Castelló que capten el senyal de TV3 directament del Montcaro no es veuran afectades per aquest canvi.

7:06 p. m.  
Blogger HAARP_project said...

Curiosa web de geografia paises y sus fronteras
http://der-mo.net/WINDS/

11:32 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home