lunes, octubre 16, 2006

Memories d'un phoskyto. 6ª entrega

Quinta inspiració : En la prehistòria ja existíen les discoteques ?........ves quina cosa.

- Professorita preferidita: Definí dos o tres frases y luego te contestaré...........( Es un sinònim de dir-li al pesao que: espérate un rato y no me des tanto la bara.).

- Matrix : Nomos etimológicamente viene del griego....¿no?.......( Si tu lo dices maestro ).

- Matrix : A mencionado un hipopótamo lanudo........¿Eso existió?.....(Home si ho ha dit abans no ho haurà dit, en honor a la gallina Caponata).

- Matrix and drink man : - Bla......Bla. – Eso ya lo he dicho tres veces....... ( Semblen un poc Figo i Alex Criville...REPETIMOS.).

- Anònim : Qué és la penetració?.... ( Tindré que mirar a `a la meua primera enciclopèdia ´.).

- Matrix : La cultura Hamburguiense hoy por hoy ,en EE.UU, existe.........ha.ha........... ( Hombre igual que la que dejo Pepi I que està en el McDonald´s `Hamburguesa doble con queso i pepinillos´.).

- Professora cache: En teoria, els universitaris tindrieu que ser educats es dir la crem de la crem i alguns sou la crem de la nata.....................( Per la mateixa regla de tres la Gallina Caponata també es podria dir la gallina Capocrem . Ja deia jo que aquesta gallina era familiar de la gallina d´Avecrem.).

- Pesao : El tiempo como se mide................( Si fas aquestes preguntes et quedaràs més sol que una pesseta en Canaries.).

- La loca i el pesao: (música de charanga)..... quieres bailar..........( si segueixen així acabaran fent la segona part de `dirty dancing´ que molt bé podria anomenarse `peloting dancing´....).

- Drinking man: Calleu ja..........que sigui l´última volta que us dic que calleu...........un 80 de la classe estan prestant atenció.....( 79 en canàries `o no´ ).

- Michel, michel, michel maricón maricón maricón cón cón: Lo peor de estas finales es perderlas.........(sobretodo si el viento a favor, ves quina cosa ).

- Pesao: Antés era costumbre de pegar a las mujeres.................... ( Con esta frase te has ligado a todas las chicas de la classe, Eh¡ campeón (bueno las que son masoquistas)).

- Pesao: Si llueve cae agua...........( Collins quin nivell, açó ni en Oxford.)

- Copia de Sergi Mas: yo creo que no hay otra cadena de televisión como esta ( T.V Castelló) , en la que haya tanta libertad............(quin gran gag , però penseu, igual veiem vestit a Troncho aquest nadal de papa noel verd fent l´anunci d´amena i dien ` libre como los presos de Franco yo soy libre gracias a Fabra i tu valent´ (Música d´amena )).

Etiquetas:

25 Comments:

Blogger Sr_thompson said...

Ya solo queda una entrega, la gran obra del doctor penjoll está a punto de completarse en linea.

Pd: Estoy en la bolsa y la enchufà de merda no

1:37 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Per favor, que osties estudia el pesao eixe? ... bueno replantejaré la pregunta ... per a que osties estudia el pesao eixe? ... mmmm no, així no, ... tercer intento ... PER QUÉ NO LI PEGUEU UN TIR AL PESAO EIXE ?, NO DEIXEU QUE SE REPRODUEIXCA PER FAVOR...ara millor.

2:39 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

La millor frase es la de Michel maricón

2:59 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Pues mira, humanitats, per a mi es més que una carrera, al menys per als que no soles volen tindre el titolet i es preocupen per altres coses.
Es una formació cultural necessaria que tots deuriem de tindre i lo més important t'ensenya a pensar, cosa que ultimament veiem en la societat que està en perill d'extinció. No te ralles en per a que val, pensa mes bé en com utilitzar eixos valors que has aprés.

3:04 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Pues mira, humanitats, per a mi es més que una carrera, al menys per als que no soles volen tindre el titolet i es preocupen per altres coses.
Es una formació cultural necessaria que tots deuriem de tindre i lo més important t'ensenya a pensar, cosa que ultimament veiem en la societat que està en perill d'extinció. No te ralles en per a que val, pensa mes bé en com utilitzar eixos valors que has aprés.com utilitzar eixos valors que has aprés.

3:08 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

joder he tingut un dejavou ...

3:10 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Es nota que no has estudiat humanitats i una vegada llicenciat estas sense treball com r_r, k_f, s_t, j_s, uz_a
, d_p, f,...
D'altra banda tens rao en lo que dius en quan lo de pensar i la cultura pero tampoc cregues que tot lo que ix d'humanitats es bo, mira el pesao

3:25 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Quines expectatives de treball tenieu en el cap quan vos vau matricular (per no dir preinscriure) en Humanitats? Perquè vos vau decantar cap a aquesta titulació? No és cap mena de burla, només tinc interés per saber els vostres motius (jo fa molt de temps vaig pensar en fer-la).

11:59 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Alguns pensaem que valdria pa mes coses, a alguns ens van parlar be de la carrera (ens van enganyar els cabrons), uns altres no vam ser acceptats en les carreres que voliem, un altre va vore el panorama en primer i sen va anar a estudiar magisteri a Teruel, altres treiem bones notes en primer sense esforç i vam decidir no canviar... en fi moltes van ser les raons... aixo si, les raons del pesao no les coneixem

11:00 a. m.  
Blogger Sr_thompson said...

Iep vatros, a vore que fem el divendres, aneu deixant idees i propostes.
A pacoc el Ramader li ha tocat cridar al doctor penjoll

12:16 p. m.  
Blogger HAARP_project said...

cenamos en el color y despues a beber sidra a casa del dc. penjoll. De ahí a ver seguridad social

1:35 p. m.  
Blogger Rudy Rutiger said...

mi idea, por Rudy Rutiger:
- a les 18:00 hi ha que anar al mercarronya per agafar munició (sidra, cervessa de tota classe, lambrusco per als més refinats, licors per a cubalibres, vease ron, vodka, wisky, etc, i menys important la mescla: cucacola, fanta i això)
- de 19:30 a 20:00 farem una visita obligada a les tasques on ens farem al menys una botella de zurra per càpita, acompanyada per tapeo vario (jo pague els xampinyons).
- a una hora indefinida, que pot estar entre les 22:00 i les 23:30, eixirem tots merles a sopar algun rosegó. El lloc? Color o casa d'algun buen samaritano. La bufa anirà en augment.
- A partir d'ahi ja no cal fer plans perque tot va sobre rodes. Esperem que tot acabe en una gran orgia gegant

2:00 p. m.  
Blogger k_fukuda said...

Me gusta la idea de beber sidra en casa del doctor penjoll, que se lo proponga pacoc
caguen la puta seguridad social, pero cuando piensan traer a un pingüino en mi ascensor

2:01 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

al dc penjoll dixeu-lo estar que te que fer els preparatius de la boda a tres bandes

3:06 p. m.  
Blogger Sr_thompson said...

Entonces de momento somos 7: Haarp Project, doc Farnsworth, Rudy Rutiger, Pacoc el ramader, Kakiusik, Frantxu, y yo.
Aunque de algunos hace mucho que no sabemos nada, ademas el ramadan permite asistir a la fiesta de la Uji?
Supongo que si, asi que contamos contigo doc, y contamos con Pacoc y Kakiusik tb, o eso dijo Rudy

7:37 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Iee r_r, tengo dos gifs de lujo que has de poner

8:30 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Pues passa-me'ls
Kakiusik parece que va a causar baja por encadenamiento

9:32 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

ja estan els gifs posats, geniales

11:57 p. m.  
Blogger k_fukuda said...

Se merecen estar en el blog, yo los nombraría filosofos honoríficos

12:39 a. m.  
Blogger dr. farnsworth said...

http://cgi.ebay.es/Germany-Lotz-Ghetto-5-Mark-AU-Litzmannstadt-ex-Album_W0QQitemZ270040831621QQihZ017QQcategoryZ540QQrdZ1QQcmdZViewItem

12:47 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Iep al final no hemos pasado por el color, haarp o farnsworth llamar y reservar mesa para 8.

6:41 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Pero esta mierda de gifs que es, pero esta mierda de gifs que es

7:49 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Esperanza Aguirre responde que el beneficiado por la compraventa de terrenos sólo es familiar lejano suyo

La presidenta de la Comunidad de Madrid, Esperanza Aguirre, se defiende hoy en una carta a ‘El País’ de la información difundida ayer por este mismo diario, en la que se aseguraba que un tío carnal de Aguirre ganó 2,1 millones de euros en la compraventa de unos terrenos en Villanueva de la Cañada (Madrid), cuyo plan de urbanización desbloqueó en 2004 Enrique Porto, el dimitido director general de Urbanismo.
Esperanza Aguirre reconoce que los beneficiados de la operación son parientes suyos, aunque señala que lo son “en tercer y cuarto grado colateral”. También ha subrayado que “jamás he tomado ninguna decisión que estuviera motivada por el deseo de favorecer a algún particular, y mucho menos a ningún pariente mío, por lejano que sea”.
También recuerda que los terrenos objeto de la compraventa “fueron recalificados como urbanizables por un plan aprobado antes de que mis parientes los compraran”.

José Gil de Biedma, el primo de la presidenta madrileña y presidente de la empresa beneficiada, ha remitido otra carta a ‘El País’ en la que asegura que los beneficios obtenidos son “lícitos”.

8:30 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Tu te callas, si no te gusta te vas a Rusia.
Viva Bud Spencer y Terence Hill

8:30 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

ya tenim taula per a 8 el divendres a les 10 en el lugar de siempre, pero antes... de tascas

11:46 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home